Over

Meer informatie over Vreugdenhil Onderzoek & Advies.

Lees meer

Projecten

Bekijk hier de projecten van Vreugdenhil Onderzoek & Advies. Lees meer

Publicaties

Bekijk hier de publicaties van Vreugdenhil Onderzoek & Advies. Lees meer

 

Advisering docenten PThU

Op een studiedag over ‘de hermeneutische kerncompetentie’ van de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) heeft Vreugdenhil Onderzoek en Advies een collegecarrousel van diverse docenten bijgewoond en vervolgens feedback en advies gegeven ten aanzien van de gehanteerde en te hanteren didactiek. Aandachtspunt was daarbij vooral de aansluiting bij competentiegericht onderwijs.

 

Advisering/herschrijving projectplannen

KPC Groep heeft Vreugdenhil Onderzoek en Advies in de arm genomen ter ondersteuning bij het schrijven van R&D-projectaanvragen met het oog op projecten in het kader van de Wet SLOA. KPC Groep had vooral behoefte aan input ten aanzien van de onderzoeksopzet en de verantwoording daarvan. VO&A heeft geadviseerd ten aanzien van projecten in de programmalijn ‘School en omgeving’. En met succes: de projecten werden toegekend.

 

Advisering promovendus

advies promovendusEen promovendus heeft Vreugdenhil Onderzoek en Advies gevraagd te adviseren ten aanzien van schrijfstijl, structurering en opbouw van de dissertatie teneinde deze tot een gewenst (wetenschappelijk) niveau te brengen.

FacebookTwitterLinkedin